• Горіхи Горіхи
  • М'ясо М'ясо
  • Овочі Овочі
  • Фрукти Фрукти
  • Хлібобулочні Хлібобулочні
  • Ягоди Ягоди

Вдале поєднання сиру з іншими продуктами - запорука гастрономічного задоволення. Щоб не розгубитися у виборі, рекомендуємо найсмачніші пари.


Сир і м'ясо

М'ясо - унікальний продукт. До нього можна підібрати практично будь-який вид нашого сиру. Так, з яловичиною, індичкою, качкою та свининою відмінно поєднуються молоді розсільні сири (бринза і моцарелла), класичні східно-європейські ( «Голландський», «Російський», «Фламандський»), унікальні авторські ( «Біфідосир», «Біфісир», «Новгород-Сіверський», «Новгородський»), західно-європейські сири з "вічками" ( «Маасдам», «Радомер») та елітні сири ТМ «Prego» («Пармезан» і «Чеддер»). До ніжного курячого м'яса також підходять всі види сирів, крім витриманих.


Сир та овочі

Болгарський перець, огірки, помідори чудово поєднуються практично з усіма сирами ТМ «Новгород-Сіверський». Однак слід пам'ятати, що витримані сири мають насичений смак, який буде перебивати смак овочів. Тому їх слід брати зовсім небагато.


Сир і горіхи

Волоські горіхи ідеально поєднуються з нашими молодими розсільними сирами ( «Бринза домашня», «Моцарелла косички», «Моцарелла палички домашні»), а також з пармезаном («Пармезан Луїджі», «Пармезан Маджоре»).


До кеш'ю рекомендуємо вибирати «Бринзу домашню», «Голландський», «Російський» і «Сметанковий» сири.


Мигдаль також складає ідеальну пару з «Бринза домашня» (в розсолі або вакуумі), а ще відмінно поєднується з «Моцарелла косичками» і «Пармезаном Луїджі».


До фундуку сміливо беріть будь-які розсільні сири (бринза і моцарелла).


Сир і фрукти

Персик і яблуко добре гармонують з молодими розсільними сирами, будь-то моцарелла (у вигляді косичок або паличок) або ж бринза (в розсолі або вакуумі). Ананас, виноград та інжир полігамні, тому сміливо беріть до них будь-який з наших авторських, східно-європейських, західно-європейських, розсільних або українських сирів. Виноград, до того ж, відмінно поєднується з елітними сирами ТМ «Prego» пармезаном і чеддером. До чеддеру можна також брати інжир.


Сир і хлібобулочні вироби

До макаронів можна сміливо підібрати будь-який вид сиру ТМ «Новгород-Сіверський» та ТМ «Prego». Все залежить від того, яку страву ви вирішили приготувати. Наприклад, для запіканки відмінно підійде класичний східно-європейський сир ( «Російський», «Голландський» або ін.), А спагетті болоньєзе неможливо уявити без пармезану.


Для приготування піци також підійде будь-який вид сиру, в залежності від уподобань. Єдине, що слід пам'ятати: перший шар - це молоді м'які сири, які відмінно плавляться і мають нейтральний смак (моцарелла або бринза), другий шар - для насиченого смаку піци, тобто сири з тривалою витримкою (пармезан, чеддер, «Російський» і ін.).


До хліба підійде будь-який сир з нашого асортименту, крім пармезану. Цей елітний витриманий сир має занадто насичений смак для бутербродів.


Сир і ягоди

До солодкої полуниці рекомендуємо вибирати ніжну моцарелу, а також витриманий «Пармезан Луїджі» або «Пармезан Маджоре». Лісові ягоди (в залежності від їх виду) поєднуються практично з усіма нашими сирами: авторськими, східно- та західно-європейськими, українськими, розсільними. Те ж саме можна сказати і про оливки. Пікантні ягоди відмінно розкривають або підкреслюють смак сиру, тому без них не обходиться жодна сирна тарілка.