• Вермут Вермут
  • Вино Вино
  • Пиво Пиво
  • Шампанське Шампанське

Сир і вино - класичний гастрономічний союз. Але існує ще багато смачних поєднань молочних ласощів з алкогольними напоями. Розповідаємо про найвдаліші пари, які будуть до смаку будь-якому гурману.


Вермут

Вермут - кріплене вино, ароматизоване з допомогою різноманітних спецій і трав. До солодкого білого відмінно підійдуть найніжніші «Моцарелла косички» і «Моцарелла палички домашні», пікантний копчений «Адмірал», авторський «Біфідосир» і «Рафаель». Те ж саме можна сказати про солодкий червоний, і про солодкий рожевий вермут: їх смак ідеально розкривається з усіма вищезгаданими сирами. Сухий білий вермут поєднується з нашими корисними біфідосирами («Біфісир» і «Біфідосир»), «Моцарелла палички домашні», «Адмірал» і «Рафаель».


Вино

Любителі білого солодкого і напівсолодкого, а також червоного солодкого і напівсолодкого зможуть насолодитися яскравим смаком вина, поєднуючи його з такими сирами ТМ «Новгород-Сіверський» як «Буковинський», «Монастирський», «Сметанковий». Ідеально підходять до напою також наші авторські сири: «Новгород-Сіверський», «Новгородський», «Сіверський», сири, приготовані за класичною голландською технологією, - «Маасдам», «Радомер», копчений «Адмірал».


До сухого і напівсухого білого вина вибираємо молоді розсільні сири: «Бринза домашня» (в розсолі або в вакуумі), «Моцарелла» (у вигляді паличок або косичок); корисні авторські біфідосири («Біфісир» і «Біфідосир»), ніжні «Вершковий», «Голландський» і «Лагідний».


Ті, хто надають перевагу червоному кріпленому вину, можуть відмінно поєднати його з елітними сирами ТМ «Prego»: «Пармезан Луїджі», «Пармезан Маджоре», «Чеддер Классік» і «Чеддер Даніель». Інший ідеальний варіант - солодкуваті сири з "вічками": «Маасдам», «Радомер» і «Рафаель». Прихильники класики можуть пити кріплене разом з «Голландським» або «Фламандським» сиром.


Червоні сухі та напівсухі вина рекомендуємо поєднувати з твердими витриманими сирами ТМ «Prego»: «Пармезан» («Луїджі» або «Маджоре») і «Чеддер» («Класик» або «Даніель»). Ідеально підходять до такого вина і західно-європейські сири сири: «Маасдам», «Радомер» і «Рафаель», а також напівтверді «Фламандський» і «Буковинський».


Пиво

Всі види пива (біле нефільтроване, світле, червоне і чорне) незалежно від використовуваної сировини (ячмінний, пшеничний або інший солод) ідеально поєднуються з нашими копченими сирами, наприклад, «Княжий» або «Соборний». Крім того, до пива ідеально підходить насичений «Чеддер Классік» або «Чеддер Даніель» і пікантний «Буковинський».


Шампанське

Біле напівсолодке, рожеве напівсолодке і напівсухе, а також сухе або брют шампанське складуть ідеальну пару нашим авторським «Біфісир» і «Біфідосир», класичним східноєвропейським сирам «Російський», «Голландський», «Сметанковий», українським сирам «Лагідний» і «Вершковий». Ідеальну пару до келиха як сухого, так і солодкого білого шампанського складуть сири з вічками «Маасдам» і «Радомер».


До солодкого білого і рожевого шампанського рекомендуємо вибирати наші авторські сири «Новгород-Сіверський», «Новгородський» і «Сіверський», апетитні напівтверді «Буковинський», «Монастирський», «Сметанковий» і пікантний копчений «Адмірал».