Path Nssz Created with Sketch.
Point Created with Sketch. 1
Point Created with Sketch. 2
Point Created with Sketch. 3
Point Created with Sketch. 4
Point Created with Sketch. 5
Point Created with Sketch.

Як ми робимо сир?

70% молока для наших сирів ми збираємо на фермах.

Корівок на фермах регулярно перевіряють ветеринарні і санітарні служби, тому якість фермерського молока дуже висока. Фермерам ми ставимо спеціальні холодильники і таким чином забезпечуємо чистоту і свіжість молока, більш якісний білок, збереження вітамінів і поживних речовин.

Кращі закваски з Данії

На цьому ми не економимо! Європейська якість заквасок дарує нашому сиру щільну структуру, насичений аромат і смак.

Витримуємо сир до 1,5 років!

Наш сир витримується за всіма традиціями при суворому контролі температури, вологості і соління. Навряд чи знайдеться хто у всій країні, хто так довго дозволяє сиру дозрівати і набиратися смаку.

Міжнародні стандарти якості.

Куди ж без них? Більшість українських виробників має тільки один сертифікат якості. А ми - два:

• Міжнародний стандарт системи управління безпекою продуктів харчування - ISO (2007);

• Система управління безпекою продуктів харчування - ХААСП (2007).


Елітні види сирів виробляємо за всіма правилами і тільки з добірного молока.

Наші сировари роблять самі примхливі сири, які потребують дбайливого і точного підходу, - Пармезан, Чеддер і Мааздам - не гірше, ніж там у них в Європі ... Просто порівняйте!

Кращі сири

Про нас

Ми хочемо, щоб всі люди могли їсти тільки натуральний і дуже смачний сир

Ось що ми робимо для цього >

Продукція

Сири «Prego»
Сири «Prego»

Елітні сири з найкращого молока, які ми готуємо за унікальними секретними технологіями, заснованими на класичних рецептурах Пармезану і Чеддеру, і насичуємо їх ідеальним смаком в процесі довгої витримки.

Всі витримані сири

Чому сир - безцінно корисний продукт?

У 10 разів більше життєво важливих білків, молочного жиру, мінеральних речовин (кальцію, фосфору), вітамінів A, B1, B2, B12, C, D, E, PP та ін. містить готовий сир, ніж сире молоко.

26% денної енергетичної норми можна отримати, з'ївши всього 200 г сиру.

У 4 рази більше кальцію міститься в 100 г твердого сиру, ніж в 100 г творогу - всім відомого джерела кальцію.

5 г вуглеводів в середньому міститься в твердому сирі, стільки ж, як в овочах і зелені, тому це продукт дієтичний, яким не гріх ласувати під час схуднення.